L’Actel Força Lleida viatja en aquests moments cap a terres gallegues on demà, a partir de les 21 hores, juga a la pista del líder Ourense en partit corresponent a la 19a jornada de la Lliga Adecco Oro.

Els lleidatans, al complert, viatgen amb la intenció de competir al màxim a una de les pistes més difícils de la categoria i, si es pot, repetir la victòria de la primera volta al Barris Nord. Lleidatans i gallecs arriben al partit de demà amb 3 victòries en els darrers 3 partits però amb sensacions de joc diferents. El tècnic del Força Lleida, Joaquin Prado, admet que tot i les darreres victòries “l’equip ha de fer un pas endavant en l’atac. Hem tingut una aturada en l’evolució de l’atac a causa de vàries setmanes de lesions al perímetres i de planificacions atípiques amb dies de vacances i de festa. Aquesta setmana hem pogut estar tots des de dimarts i hem recuperat la bona línia”. Tot i això Prado veu en l’Ourense “un rival molt difícil, que està molt fort a casa i que ens costarà moltíssim. Confiem en competir, com hem fet en 15 dels 16 partits jugats fins ara i, si tenim opcions de victòria, aprofitar-les”.

L’Ourense lidera la competició amb 10 victòries i 5 derrotes, empatat amb el Breogan, mentre l’Actel Força Lleida ocupa la 8a posició amb 9 victòries i 7 derrotes amb un coixí de dues victòries respecte els llocs sense play-off.

El matx començarà a les 21 hores i es podrà seguir per Ua1 Ràdio i FEBTV.