Data: 18/02/18

Partit: Júnior Preferent: Sant Joan Despí – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Sant Joan Despi

Resultat: 70 – 46

Parcials: (19 – 8), (12 – 14), (18- 12), (21 – 12)

Arbitres: Marin – Reull

Jugadors equip A:  Boguinya (8), Lopez , Mayo (14), Bahamonte (3), Cavarrocas (2), Fernandez (4), Ibañez (8), Diop (13) , Vendrell (5) , Luvuezo (4), Mas (2)

Entrenador equip A: Isern, Franco, Lopez i Ornells

Jugadors equip B: Codina (4), Prieto, Benavente (1), Rué (9) , Solsona (0), Rubies (8), Civera (7), Mata (7), Elvira (7), De Pedro (1), Jove (0), Bosch, Aliaga, Trawally (1)

Entrenador equip B: Jiménez, Solsona i Rivas

Crònica:

Derrota del Júnior Preferent del Torrons Vicens Força Lleida en un partit en que el desencert de cara a cistella visitant ha estat el principal protagonista.

El nivell de contactes del partit va ser molt alt i això va permetre als lleidatans lluitar cada defensa i arribar a la mitja part amb un 31 – 22 en contra, tot i que els lleidatans va passar del 19 – 8 al 25 – 22 tot i el desencert i la duresa del partit.

A la represa el partit va seguir la mateixa tònica que a la primera part, els lleidatans van provar de canviar coses per capgirar la dinàmica, però tots els intents van ser fallits igual que moltes de les situacions d’atac amb avantatja. El fet de no aconseguir obligar al rival treure des de la seva línia de fons i pressionar els 40 minuts, va fer que els locals poguessin aconseguir cistelles massa fàcils en algunes situacions.

Finalment, victòria merescuda local tot i que amb molta més diferencia en el marcador que la real entre els dos equips.