El dissabte 7 de març de 2015, es va celebrar al pavelló Juanjo Garra de Lleida la cinquena jornada de la lliga interclubs de bàsquet de la present temporada 2014-2015 que la Federació ACELL organitza a Lleida.

Aquest dia s’havien de jugar 3 partits:

SALVADOR SEGUÍ- BÀSQUET ACUDAM: partit casi bé sense història des del primer minut. Els del Segrià, superiors tan física com tècnicament, no van tenir cap problema per imposar-se als del Pla d’Urgell que van haver de jugar sense canvis degut a les baixes que te en aquest moment. El marcador final , 48-6 pels de Salvador Seguí, ja parla per si mateix.

FORÇA LLEIDA ASPROS- ASVOLCALL DOWN LLEIDA: partit molt entretingut i amb molt ritme el jugat entre aquests dos equips del Segrià. El primer quart va estar molt igualat, i els de l’ASVOLCALL DOWN LLEIDA van acabar guanyant d’un aquest parcial. En el segon quart, els del Força Lleida van millorar el seu joc, i sobre tot la seva defensa i es va col·locar 9 punts pel davant. Ja no va deixar aquesta avantatja amb tot el partit, tot i que els jugadors de l’ASVOLCALL Down Lleida van lluitar fins al final. Resultat favorable al Força Lleida ASPROS 52-33.

SALVADOR SEGUÍ – ALBA DE TÀRREGA: malauradament, degut a diferents baixes, el partit més interesant, que havia d’enfrontar als dos primers classificats, no es va poder jugar per les baixes del targarins. Així doncs, victòria de 20-0 pels del Segrià.

Classificació:

classi