IMG_20150228_110527

El dissabte 28 de febrer de 2015, es va celebrar al pavelló Juanjo Garra de Lleida la quarta jornada de la lliga interclubs de bàsquet de la present temporada 2014-2015 que la Federació ACELL organitza a Lleida.

Es van jugar 3 partits:

ASVOLCALL DOWN LLEIDA-BÀSQUET ACUDAM: tot i el començament igualat del partit, l’equip de l’ASVOLCALL DOWN Lleida va aprofitar la seva avantatge en alçada i va passar pel damunt dels del Pla d’Urgell que no van tenir cap opció d’atansar-se al marcador des del minut 5 del partit. El resultat final va ser de 43-16 favorable pels del Segrià.

SALVADOR SEGUÍ- FORÇA LLEIDA ASPROS: la intensitat dels jugadors de Salvador Seguí al començament del partit va fer que el partit es decantés de la seva part amb un parcial de 16-0 al primer quart. Tot i que els del Força Lleida ASPROS van començar a tenir encert a partir del segon quart (en el que es van imposar al parcial), ja va ser massa tard degut a la gran diferència de punts que van aconseguir els de Salvador Seguí a aquest primer quart. El resultat final va ser de 46-22.

BÀSQUET ACUDAM – ALBA DE TÀRREGA: partit sense cap problema pels líders de la lliga que van imposar la seva qualitat tècnica i tàctica davant els jugadors del Pla d’Urgell als que a més a més del cansament del partit previ se’ls i va afegir 3 baixes importants. Resultat final de 58-16 favorable pels targarins.

 

La classificació queda de la següent manera:

 

classi

 

Crònica: ACELL