CRÒNIQUES DELS EQUIPS DE BASE ( 9 – 12 Octubre )

Telegram
Facebook
Email

NAYOX CBF Lleida Pre-Mini B Masc – B.C. Morabanc Andorra A

Debut amb derrota de el Nayox CBF Lleida B en la categoria pre-mini masculí territorial, en un partit on es va notar una gran diferència respecte al rival. En la primera part, malgrat la gran sortida del BC Morabanc Andorra A, l’equip no va abaixar els braços i va intentar aturar al rival. Però malgrat l’ esforç, la falta d’experiència i la gran actitud del rival van poder amb els de casa. A la segona meitat, l’equip va seguir amb les mateixes però es va notar la superioritat de l’Andorra enfront de la inexperiència local.

Resultat del partit: 11 – 61

NAYOX CBF Lleida Mini B Fem – C.E. Maristes A

Duel molt disputat des del primer minut de partit fins a l’últim minut de la pròrroga. Les col·legials van començar dominant, gràcies al seu domini del rebot i la seva superioritat física. Però les jugadores del CBF Lleida van fer un pas endavant en la seva intensitat defensiva, fet que va permetre recuperar moltes pilotes i finalitzar en contraatacs. Això va fer que les locals passessin a estar amb un petit avantatge en el marcador. Això ho va contrarestar en el darrer període el Maristes, que va ser superior i va aconseguir portar el partit a la pròrroga.
Aleshores les locals van estar més encertades i es van emportar la victòria per un ajustat 53-48 final, en un duel d’aprenentatge per tots dos equips.

Resultat del partit: 53 – 48

NAYOX CBF Lleida Mini A Fem – C.E. Maristes B

A pesar de la diferència en el marcador, partit molt disputat entre els dos equips. Les jugadores del Nayox CBF Lleida van sortir molts motivades, volien millorar el primer partit i amb una bona defensa i ràpids contraatacs van obrir a poc a poc diferencies en el marcador.
El Maristes, a pesar de la diferència en el marcador, no van tirar el partit en cap moment i va lluitar per intentar contrarestar el joc local durant tot el matx.

Resultat del partit: 56 – 6

NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any B Masc – B.C. Morabanc Andorra Groc

Primera victòria del Nayox CBF Lleida en un partit que va tenir un inici dominat pels locals gràcies a les recuperacions i els rebots ofensius, que van permetre passar molt de temps en el camp ofensiu i gaudir de moltes possibilitats de fer cistella. A poc a poc els andorrans van despertar i van imposar el seu ritme en la segona i tercera part i van aprofitar els errors que forçaven als locals, que ja no jugaven amb la claredat del principi, per posar-se per davant en el marcador.
Així i tot els de casa van reaccionar en la última part gràcies a un joc ràpid i una defensa agressiva de pilota per fer un parcial de 27 a 8 en els últims dos quarts i acabar emportant-se la que és la primera victòria de l’equip lleidatà aquesta temporada.

Resultat del partit: 75 – 57

NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any Masc A – JAC Sants Barcelona

El JAC Sants ha sortit a pista amb una marxa més i han començat el partit 0-10. Una clara millora del Nayox Força Lleida durant la resta de la primera meitat ha fet igualar l’encontre, arribant al descans 36-33. El tercer període ha estat una continuació dels anteriors setze minuts, amb l’equip local superior en el joc, gràcies a una defensa molt activa i traslladant ràpidament els avantatges per trobar bones situacions de finalització. Ara bé, l’últim quart, com ja va passar a la jornada anterior, els nervis s’han apoderat d’un Nayox Força Lleida, que no per falta d’actitud, però si per falta de competitivitat ha estat clarament superat pels de la ciutat comtal que s’han endut un preciós partit.

Resultat del partit: 59 – 69

NAYOX CBF Lleida Infantil Inter Masc – La Salle Manresa A

Tercera jornada de la lliga i derrota clara del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per la superioritat dels manresans en tots els aspectes. Els visitants van dominar des del salt inicial i van anar incrementant la diferència fins als 50 punts finals. Primera part clarament dominada pels visitants, en la qual el Nayox CBF Lleida li va costat arrencar, fet i que va provocar que els visitants, amb una millor actitud defensiva, anessin incrementant la diferència en el marcador fins a arribar amb 28 punts favorables al descans.

En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida semblava sortir amb una altra actitud en els primers minuts del tercer quart, però amb el pas de les jugades es tornava a repetir la història, amb els visitants més intensos i amb un millor encert de cara a cistella. Al final, victòria per als manresans per 56 a 106.

Resultat del partit: 56 – 106

Vilabàsquet Viladecans Blau – NAYOX CBF Lleida Infantil Pref Fem

Iniciem la segona volta de partits de l’infantil preferent contra el Vilabàsquet Viladecans Blau, el primer rival de la lliga amb el qual vam jugar al principi de temporada. Comencem la primera part on ens trobem una pressió bastant dura per part de l’equip local que ens dificulta arribar a cistella, clarament es veu reflectida al marcador abans del descans. Així i tot les lleidatanes no abaixen els braços.
Al tercer quart hi ha un canvi de xip en les jugadores visitants, que perdurarà fins al final del partit. Surten dures a pista, comencen a tenir accions fàcils de fer cistella, corren ordenades al contraatac, es comuniquen en defensa i les jugadores que estan a la banqueta no deixen d’animar a les seves companyes. Malgrat tot, hi havia una gran diferència entre la tensió i la lluita per al rebot, entre l’equip local i el visitant, on finalment es va notar al marcador final (83-19).

Resultat del partit: 83 – 19

C.B. Santfeliuenc – NAYOX CBF Lleida Infantil Pref Masc

Victoria del Nayox CBF Lleida en la seva visita a la pista de C. B. Santfeliuenc en un partit dominat clarament per l’equip ilerdenc gràcies a la seva bona feina defensiva, especialment en la segona part, sent capaç de deixar al seu rival únicament en 4 punts en el tercer període.
Malgrat la diferència en el marcador, el C. B. Santfeliuenc va ser un molt digne rival, que no va baixar els braços en cap moment de la trobada.

Resultat del partit: 39 – 101

Nayox CBF Lleida Cadet 1r any Fem – Barça C.B.S. B

Tercera jornada pel Nayox CBF Lleida a la categoria Cadet 1r any. Aquest cop, el rival va ser el tot poderós Barça, un rival molt superior en tots els aspectes. L’inici del partit va ser igualat, gràcies a l’encert local i la intensitat en la pressió i la defensa. Així i tot, ja acaba el Barça per damunt en el marcador al descans.
El segon i tercer quart no van tenir molta història, ja que les barcelonines van pujar el seu ritme i van superar les lleidatanes amb claredat. L’últim quart va ser més competit per les locals que van treure l’orgull per tancar el partit ensenyant una bona cara.

Resultat del partit: 37 – 113

C.B. Cerdanyola al Dia C – NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any Masc

En la 2a jornada de lliga que enfrontava al Nayox CBF Lleida i al CB Cerdanyola, els locals es van emportar un triomf després d’un xoc molt disputat durant els 40 minuts. Els lleidatans van entrar al partit tous en defensa, encadenant pèrdues de pilota i amb un desencert general en atac. A mesura que avançava el partit es trobava més ritme ofensiu com a conseqüència de la millora en l’agressivitat i pressió defensiva a tota pista. El CBF Lleida va poder trencar el partit en diverses ocasions, però les contínues pèrdues de pilota en el tram final, tot i el domini del rebot ofensiu, van ser castigades per un rival que es creixia per moments. En el cara o creu final els locals es van endur el matx.

Resultat del partit: 55 – 54

C.B. Mollerussa – NAYOX CBF Lleida Cadet Prom Fem

Derrota del Nayox CBF Lleida a la categoria cadet provincial femení, en un partit molt més igualat del que assenyala el marcador i que no es va començar a decidir fins als darrers minuts del tercer i l’últim quart de joc, en el qual l’equip local va estar més encertat en anotació.

Primera part molt equilibrada dels dos equips, en la que el Nayox CBF Lleida feia bones accions col.lectives i individuals, amb un marcador molt igualat. En la segona meitat, la igualtat es va trencar a mitjans-final del tercer quart l’equip mollerussenc va estar més encertat en anotació que l’equip lleidatà que, tot i anar a remolc, va seguir treballant amb actitud i lluitant fins al final.

Resultat del partit: 76 – 43

NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Fem – C.B. Viladecans

El partit de la Jornada 3 que es disputava al Pavelló Agnès Gregori de Lleida va començar amb una intensitat marcada per l’equip local tant en atac com en defensa, amb domini de rebot i atacs ràpids. Aquesta dinàmica es va acabar aviat, ja que l’equip local es va quedar sense gasolina molt de pressa i l’equip visitant va aprofitar per marcar el ritme d’intensitat, sense deixar jugar a les de Lleida còmodament . Això les va fer precipitar-se cada vegada més en atac, trobant pitjors situacions de tir en cada atac, la qual cosa va fer que l’anotació de l’equip local sigués molt baixa.

A la represa del partit l’equip local semblava que tornava a jugar col·lectivament, però aquest fet va durar pocs minuts; ràpidament les visitants van aprofitar per tornar a dominar en els dos costats de pista. Tot i així el conjunt de Lleida va aconseguir trobar situacions de tir millors que en la primera part, obtenint bons minuts de joc i plantant cara a l’equip visitant. El domini de l’equip visitant, però, va fer que la diferència en el marcador fos més palpable en cada minut que passava.

Resultat del partit: 30 – 61

C.B. Cornellà B – NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Masc

El partit va començar molt disputat; dominaven les defenses en els dos camps i als dos equips els costava molt aconseguir anotar amb facilitat. La dinàmica va ser molt semblant durant tota la primera meitat.
Però en la segona part els locals encara van fer un pas més en l’àmbit defensiu, la qual cosa va col·lapsar als lleidatans, que tenien moltes dificultats per trobar millors situacions de tir. D’aquesta manera el CB Cornellà anava ampliant la diferència de mica en mica, fins a arribar als 26 punts finals.

Resultat del partit: 61 – 35

C.B. Tremp – NAYOX CBF Lleida Júnior Territorial Fem

El Nayox CBF Lleida va aconseguir la seva primera victòria com a visitant a la vista del CB Tremp.
El partit va començar amb un clar domini de les visitants, plantejant una forta defensa a la sortida de pilota, fet que va fer recuperar moltes pilotes les quals van originar cistelles fàcils. El segon quart va ser calcat al primer i va continuar el bon joc combinat amb una defensa molt forta que va fer anar-se’n al Nayox CBF Lleida amb un marcador global favorable de 13-48 al descans.

A l’inici de la segona part les coses van canviar, ja que el CB Tremp va plantejar una zona 2-3 que va travar de ple l’atac del Nayox CBF Lleida, el qual va perdre la concentració i va originar moltes cistelles en contraatac. Això va fer apropar-se a les locals, amb un parcial contundent de 19-8 al tercer quart. A l’últim quart el Nayox CBF Lleida va tornar a centrar-se en el partit i va endur-se’l amb claredat.

Resultat del partit: 40 -77

NAYOX CBF Lleida Júnior Pref Fem – JAC Sants

Partit amb un final ajustat que es va decantar als últims dos minuts per l’equip visitant a causa del nerviosisme i imprecisions del Nayox CBF Lleida al llarg de tot l’últim període i la tranquil·litat que va demostrar el conjunt visitant als moments finals. L’inici del partit va ser clarament per l’equip visitant, amb un elevat ritme de joc i sent capaces de compartir bé la pilota a causa de la inactivitat defensiva del Nayox CBF Lleida (10-23). Cap al minut 5 del segon quart, hi va haver una reacció per part del conjunt local, que va començar a augmentar la intensitat defensiva, permetent això enllaçar contraatacs i ràpides transicions que els hi va permetre apropar-se al marcador (30-39). A la represa, el tercer quart va ser dominat pel Nayox CBF Lleida amb una elevada intensitat defensiva i ràpides transicions que permetien igualar el resultat al final del quart (50-50). A l’últim quart es va decantar el resultat per l’equip que va saber administrar les seves emocions i sensacions, per acabar amb un 56-62 al marcador per l’equip visitant.

Resultat del partit: 56 – 62

NAYOX CBF Lleida Senior B – C.N. Terrassa B

Victòria del Nayox CBF Lleida en el seu segon partit com a local a la categoria de 2a Catalana Femenina. Un matx dominat des del inici per les lleidatanes, gràcies al seu bon treball defensiu, que les va permetre construir ràpids contracops i, d’aquesta manera, anotar cistelles fàcils (46-15 al descans).

A la segona meitat, el to de l’enfrontament es va mantenir en la mateixa línia, amb un Nayox CBF Lleida competint amb un alt nivell d’intensitat i un Terrassa que en cap moment va abaixar els braços tot i la diferència en el marcador.

Resultat del partit: 103 – 38