A l’inici del partit els dos equips amb sortit amb una alta intensitat defensiva, fet que els ha dificultat sumar en atac. Amb 5 minuts, el resultat era d’empat a 9, amb l’Actel Força Lleida trobant els punts amb cistelles prop de l’anella. Als següents minuts, el ritme del partit ha augmentat i els locals ho han aprofitat per sumar un parcial de 9-4 i situar-se per davant al marcador a falta de 2 minuts pel final dels primer quart (18-13). Jorge Serna ha hagut de demanar temps mort, i a la represa, els lleidatans no han pogut reduir el desavantatge i el primer període s’ha acabat amb 21-15 a l’electrònic. Al 2Q, el TAU Castelló ha començat amb una cistella que ha situat la màxima del partit (+8), però l’Actel Força Lleida ha sabut respondre amb 3 triples gairebé consecutius, dos de Djukanovic i un de Hermet. Això ha permès als visitants reduir distàncies i situar-se a 1 punt, i l’entrenador rival s’ha vist obligat a aturar el partit. De volta a pista, els valencians han posat una marxa més i han tornat a situar el màxim avantatge del partit amb 34-26. En aquest moment, un parcial de 0-10 dels de Jorge Serna, amb 5 punts seguits de Derksen, un triple de Hermet i una cistella de Djukanovic, ha permès als lleidatans marxar al descans guanyant per 34-36.