CAT |

Jornada 26 | Actel Força Lleida 73-77 Club Ourense Baloncesto

L’Actel Força Lleida ha perdut el partit que ha disputat contra el Club Ourense Baloncesto al pavelló Barris Nord, corresponent a la Jornada 26 de la lliga LEB Or, per un resultat de 73-77.

L’inici del partit ha estat marcat per una alta intensitat defensiva per part dels dos equips. A mesura que ha anat passant els minuts, el joc d’atac dels lleidatans estava fluint més, però sempre han rebut resposta d’un Ourense encertat en el tir exterior. Ambdós conjunts han intercanviat cistelles fins al final del quart per acabar 19-18 a favor de l’Actel Força Lleida. Al 2Q les defenses han continuat sent intenses, però  el desencert en atac es el que ha marcat la tònica dels primers minuts del període. Tan l’Actel Força Lleida com l’Ourense han anat sumant punts amb comptagotes, fins que un parcial de 4-0 a favor local ha obert una mínima distància al marcador i obligat a l’entrenador rival a aturar el partit. A la represa, els lleidatans han continuat encertats de cara a cistella, sobretot de la mà d’un inspirat Brano Djukanovic, però el rival ha sabut respondre als bons minuts locals. Al descans s’ha acabat amb 37-36 al marcador.

El 3Q ha començat amb un parcial de 0-6 favorable a l’equip visitant, que ha capgirat el marcador i poder situar el seu màxim avantatge fins al moment (+5). Els nois de Borja Comenge no han tardat en reaccionar, i gràcies a 3 triples consecutius de Djukanovic, ha tornat a situar a l’Actel Força Lleida per davant. L’entrenador rival ha hagut de demanar minut, però a la represa els lleidatans han continuat sumant punts en gairebé cada atac gràcies a un bon treball interior de Mike Karena. A 3 minuts del final del període, els locals han situat el màxim avantatge al marcador (+7), però els gallecs han reaccionat per reduir distàncies i acabar el quart amb 61-59 al marcador. Als primers minuts de l’últim quart del partit, l’Ourense ha augmentat la intensitat defensiva, fet que ha provocat molt poc encert en atac pels lleidatans. Han igualat el seu màxim avantatge de 5 punts i Borja Comenge ha hagut de demanar temps mort. Ja de nou a pista, l’Actel Força Lleida sumava un parcial de 7-0 per capgirar el marcador, per jugarse la victòria en els últims 4 minuts de partit. S’ha arribat amb un ajustat 73-74 a l’electrònic a l’últim minut, però 3 pèrdues consecutives dels locals ha acabat donant la victòria al Club Ourense Baloncesto per 73-77.

En la roda de premsa post partit, Borja Comenge ha comentat que ha sigut un partit amb molta alternatives, igualat pràcticament els 40 minuts, i que “les errades al final de l’enfrontament han sigut la clau en el cara a cara final”.

MVP de l’equip:  Brano Djukanovic (26 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Brano Djukanovic (25 punts)

Ogungbemi (6p), Bergadà, Vinós, Lafuente, Feliu, Rubín de Celis (3p), Juampi, Hermet (4p), Stankevits, M. Martí (13p), Djukanovic (25p), Derksen (5p), Karena (16p), Olaizola (1p).

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24