CAT |

Jornada 24 | Actel Força Lleida 72-78 Leyma Corunya

L’Actel Força Lleida ha perdut el partit que ha disputat contra el Leyma Corunya al Barris Nord, corresponent a la Jornada 24 de la lliga LEB Or, per un resultat de 72-78.

A l’inici del partit, l’Actel Força Lleida ha sortit poc encertat en atac, fet que ha aprofitat el rival per obrir el primer avantatge al marcador (2-9, min. 5). Poc a poc, l’equip de Borja Comenge ha anat entrant al partit. Ha pogut reduir diferències en pocs minuts, gràcies sobretot a un parcial de 6-0. El primer quart ha acabat amb 12-15 al marcador. Al 2Q, els locals han continuat reduint distàncies poc a poc fins que, cap a la meitat del període, dos triples consecutius de Jarred i Brano els han situat a només 1 punt (24-25). L’entrenador rival ha hagut de demanar temps mort, i a la represa, el Leyma Corunya ha sumat un parcial de 0-5 que ha obligat a Borja Comenge a aturar de nou el partit. Els lleidatans han sapigut reaccionar, i amb 7 punts seguits de Marc Martí el locals s’han situat per davant el marcador al descans (36-34).

Al 3Q, l’Actel Força Lleida ha estat més encertat en el tir exterior, i amb 7 punts seguits de Jarred i un parcial de 8-0, ha situat el màxim avantatge a favor de Lleida fins al moment (+8). El Corunya ha hagut de demanar minut, i la represa, als de Comenge els hi ha costat més sumar en atac. La bona feina defensiva els ha permès mantenir part del avantatge al marcador, i acabar el quart guanyant per 52-50. Als últims 10 minuts del partit, l’equip local ha començat amb un parcial de 10-0 per situar un màxim avantatge al marcador, amb 60-50, i ha obligat a l’entrenador rival a demanar temps mort. El Corunya ha sortit del temps amb una pressió a tota pista, i en atac han sumat amb més facilitat, fet que els ha permès reduir distàncies i obligar a Borja Comenge ha demanar minut. Als últims 5 minuts el partit s’ha igualat degut a un parcial de 0-8 a favor dels visitants. Ambdós equips s’han jugat a cara o creu la victòria, que ha acabat caient a favor visitant per 72-78.

En la roda de premsa post partit, Borja Comenge ha comentat que han fet un gran partit a nivell defensiu els 40 minuts, però que no els hi ha servit per poder guanyar l’enfrontament. També ha manifestat que “hem fet molt per poder vèncer, però els seus jugadors amb més talent han sigut molt decisius als moments calents”.

MVP de l’equip:  Marc Martí (21 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Jarred Ogungbemi (16p)

Ogungbemi (16p), Vinós, Lafuente, Feliu (5p), Rubín de Celis (2p), Juampi, Hermet, M. Martí (14p), Djukanovic (15p), Mbaye (3p), Mata, Derksen (9p), Karena (4p), Olaizola (4p).

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24