CAT |

Jornada 20|Actel Força Lleida 59 – 69 Levitec Huesca

L’Actel Força Lleida ha perdut en la jornada 20 davant el Levitec Huesca per 59-69.

L’inici del partit ha estat marcat per la igualtat dels dos equips, els quals han interncaviat cistelles durant els 5 primers minuts. Cap a la meitat del 1Q, el Levitec Huesca se n’ha anat del marcador, el que ha obligfat a Borja Comenge a demanar temps mort. A la repressa, i fins al final dels 10 primers minuts, l’Actel Força Lleida ha pogut reduir distàncies fins acabar amb un 10-15 al marcador. En els primers 5 minuts del 2Q, als de Lleida els ha costat entrar en el partit, fet que ha aprofitat el rival per agafar revolada en l’electrònic fins a una distància d’11 punts (18-29), la màxima del partit. Després d’un TM de l’Actel Força Lleida, els de Borja Comenge han aconseguit reduir el resultat amb un triple de Miki Feliu a l’últim segon per posar el marcador 31-35.

El 3Q ha començat com el primer, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips. A 3 minuts del final del quart, l’Actel Força Lleida s’ha posat per davant el Levitec Huesca amb una esmaixada de Miki Feliu, fet que no passava des del primer punt de partit. El quart ha acabat amb un 49-51. Els últims 10 minuts han estat de domini visitant. El Levitec Huesca ha aprofitat les errades de l’Actel Força Lleida, qui no ha trobat l’encert, per distanciar-se en l’electrònic. Malgrat els intents dels homes de Borja Comenge per entrar en el partit, el rival no ha perdut la concentració i ha acabat impossant-se per 59-69.

En la roda de premsa post partit, Borja Comenge ha destacat la superioritat del rival i ha lamentat no haver sapigut trobar resposta en els moments decisius.

MVP de l’equip:  Ogungbemi (15 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Djukanovic (12p)

Ogungbemi (10p), Lafuente, Feliu (9p), Rubín de Celis, Juampi (3p), Hermet (7p), Stankevits, M. Martí (8p), Djukanovic (12p), Mbaye (4p), Derksen (4p) Karena (2p).