El 1Q ha començat molt igualat, amb un intercanvi de cistelles dels dos equips (6-8). Els homes de Borja Comenge, en els primers minuts de joc, no han pogut controlar el rebot tant ofensiu com defensiu, fet que ha provocat que els balears s’avancessin a l’electrònic (16-10).  Però des del talent individual de jugadors com Ogungbemi, amb cistelles des de la mitja distància, han evitat que el conjunt local agafes una distància considerable (18-14). Al final del primer quart s’ha arribat amb el resultat de 23-16 a favor del conjunt local. A l’inici del 2Q  ha començat amb un triple dels locals que situava la màxima diferència en tot el partit (26-16). Però un parcial de 3 a 8 dels homes de Borja Comenge, ha obligat a l’entrenador local a demanar minut. A la represa, han continuat els bons minuts del conjunt lleidatà; amb un gran encert des del triple i defensant els homes més importants ofensivament de l’Iberostar Palma (32-30). Tot i el bon joc lleidatà, un triple dels locals ha provocat que Borja Comenge demanes minut. A la represa, un contundent parcial de 2-6 a favor dels lleidatans, ha situat la màxima igualtat a l’electrònic.  Al final s’ha arribat a la mitja part amb el resultat de 37-36 amb una cistella sobre la botzina de Djukanovic que ha retallat la diferència.

El 3Q s’ha iniciat amb moltes imprecisions i errors de l’equip lleidatà, que han provocat un parcial de 7-0 que ha obligat a Borja Comenge a parar el partit (44-36) . A continuació, el conjunt lleidatà des de la intensitat defensiva i el control del rebot defensiu, ha reaccionat amb un parcial a favor de 0-7 que ha situat el 44-43 a l’electrònic del Poliesportiu de Son Moix. Des de les bones penetracions de Djukanovic i la magnífica direcció de joc d’Ogungbemi, el conjunt lleidatà mantenia la màxima igualtat en el partit (51-50). A les acaballes del tercer període un espectacular triple de Djukanovic ha col·locat al conjunt lleidatà 53-53 en el marcador. Al final del tercer quart s’ha arribat amb el marcador igualat (53-53). Els últims 10 minuts han començat amb una cistella d’Ogungbemi que ha situat per primera vegada en tot el partit l’Actel Força Lleida per davant en el marcador (53-55). Però tot i la bona defensa dels homes de Borja Comenge, el conjunt balear anotava des de la línia de 6,75 i feia preveure que seria un final de partit molt igualat (60-60). A través d’un rebot defensiu de Miki Feliu, Djukanovic ha anotat un altre triple en transició ràpida, que ha provocat que el conjunt local demanes minut (60-63). A la represa, hi ha hagut un intercanvi de cistelles dels dos equips. Quan només faltaven dos minuts per acabar el partit el conjunt lleidatà ha rebut un parcial de 4-0 que ha situat el 69-69 a l’electrònic; Borja Comenge ha aturat l’encontre. A continuació, Derksen ha anotat una cistella molt important pels lleidatans a falta de 35 segons per arribar al final del partit (69-71). Seguidament hi ha hagut temps mort demanat pels locals. A la represa 2 pèrdues de pilota consecutives de l’Iberostar Palma, han decantat el partit cap el conjunt lleidatà (71-75). Els homes de Borja Comenge no han fallat des de la línia del tir lliure i han acabat de sentenciar el matx. Finalment s’ha arribat amb el resultat definitiu de 76 a 80 a l’electrònic.

Borja Comenge a la roda de premsa ha dit que “l’equip ha entrat al partit des de la solidesa defensiva” i ha afegit que “en el global del partit, i tal com s’ha gestionat els darrers minuts de joc, l’equip ha estat un punt per sobre del rival”.

MVP de l’equip:  Ogungbemi (30 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Djukanovic (21p)

Ogungbemi (12p), Lafuente, Feliu (2p), Juampi, Hermet (3p), M. Martí (9p), Djukanovic (21p), Mbaye (15p), Derksen (10p) Karena (2p).