CAT |

CRÒNICA & POST PARTIT | LEVITEC HUESCA 97 – 73 ICG FORÇA LLEIDA

Aquesta nit s’ha disputat el partit de la jornada 11 entre el Levitec Huesca i el ICG Força Lleida en el Pavelló Municipal d’Esports, amb els dos equips en ratxa negativa i amb lluita de victòria.

El partit comença amb un Força Lleida, atacant fort i amb un Osca sense molta defensa, aprofitant els 1 vs 1, avançant-se mútuament i provocant que en els 3 primers minuts el Levitec Huesca es carregui de faltes. Després de l’empat 10-10 passem a un parcial de 14-4 a favor de l’Osca amb el que Jorge Serna demana temps mort mancant 2:30min per a acabar el primer quart. Després del temps mort l’Osca agafa ritme i s’escapa fins a final del primer quart amb un 34-17.

L’inici del segon quart comença amb una millora dels de Lleida en la defensa a la recerca del rebot i atacant ràpidament amb intensitat per a cansar el rival, però el partit segueix estancat i no es nota millora amb els del ICG Força Lleida. La defensa de l’Osca és intensa i amb moltes mans, fet aprofitat per a treure’ls mancades i escurçar el marcador donant resultat i mancant menys de 3min per al descans, els de Serna aconsegueixen treure un parcial de 0-10. El partit segueix amb molta intensitat i acaba en la mitja part amb un 52-36.

Després del descans l’equip ilerdenc surt amb una defensa molt diferent buscant el rebot més activament i intensament però el partit segueix igual amb un Osca que aprofita els rebots i s’escapa durant els primers 3 minuts fins a un 61-40 demanant un temps mort els de Jorge Serna.
Després del temps mort el partit segueix igual d’intens amb el Força Lleida seguint per darrere de l’Osca fins a acabar el 3r temps en un 70-52.

L’inici de l’última habitació segueix el partit amb la mateixa rutina, amb un Osca que es troba còmode amb diversos triples seguits al que Lleida demana temps mort sense baixar els braços, però el cansament del partit fa que tot el joc es disputa amb un Osca molt superior amb un percentatge d’encert. El partit acaba amb un 97-73 en el marcador a favor dels d’Osca