CAT |

Crònica & Post Partit J14 | ICG Força Lleida vs Club Melilla Baloncesto

Partit amb molta força on es veu un canvi d´imatge d’imatge del ICG Força Lleida on es posa durant els primers 4 minuts per davant del marcador en 8-6. Però el Melilla aprofitant els rebots mancant 3 minuts s’avança en el marcador demanant els de Aranzana temps mort amb el marcador 10-19. Però el ICG Força Lleida no baixa els braços i iguala el marcador en 24-24 al final del primer quart

El segon inici el ICG Força Lleida comença fort en atac amb ràpides en atac, però el Melilla aprofita el seu velociad en la contra per a anar igualant el marcador. Però a 5minutos per a acabar el segon quart el Melilla s’escapa amb el marcador en 36-40 demanant temps mort els de Lleida. Després del temps mort el ICG Força Lleida retalla el partit atacant en el rebot i ofegant el Melilla però segueix darrere del marcador acabant tota la primera part en 41-48

Inici 3r quart és un remolí on en tot just 1 minuts el Melilla s’escapa del marcador demanant ràpidament temps mort els de Aranzana. Després del temps mort el ICG Força Lleida torna amb el rebot per a anar recuperant la diferència de punts, recuperant marcador però sempre per darrere, mancant 3 minuts per a acabar el quart Gustavo Aranzana demana temps mort per a recuperar el partit amb el marcador en 49-70. Però després del temps Melilla segueix efectiu en l’atac acabant el temps en 54-80

Al començament de l’últim quart el ICG Força Lleida aconsegueix frenar l’envesteix del Melilla i a poc a poc va recuperant terreny en el marcador, però segueix tota l’estona a més de 20 punts de diferència. Melilla segueix encertat sobretot en la línia dels 6,75m ofegant un ICG Força Lleida que en tot moment no baixa els braços i acaba el partit perdent a casa.

La roda de premsa de Gustavo Aranzana a continuació:

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24