CAT |

CRÒNICA & POST PARTIT| ICG Força Lleida 92 – 84 HLA Alicante

Partit intens on un Marc Martí ha estat el detonant en el partit contra HLA Alicante ja des del primer minut marcant des de la línia de 3, però contrarestant amb un magnífic Fall i Galán.

En l’inici del 2n quart el Lleida ha anat mantenint el marcador per davant però no ha anat enlairant amb l’envestida de Fall i Llompart.

Ja després del descans els del HLA Alicante van començar molt fort amb un parcial de 0-12 en els de Jorge Serna ha hagut de parar el partit per a detenir la sagnia podent parar-lo a tan sols 5 punts de diferència en uns 55-60 al final del 3r quart.

L’últim quart es va començar disputat però amb el HLA Alicante amb avantatge, però els de Serna van poder donar-li la volta al marcador i a 3 minuts d’acabar el match, l’entrada de Stutz i Sans van poder rematar el partit escapant-se en el marcador en els 92-84 finals.

Fitxa tècnica

ICG Força Lleida (92): Martí (21), Lafuente (2), Sans (12), Feliu (8), Stutz (15); Chapela (5), Diene (6), Sierra (2), Mata (-), Santa Ana (0), Cleare (17), Carey (4)

HLA Alicante (84): Llompart (9), Schmidt (15), Thiam (8), Onwenu (0) y Fall (23); Pitts (6), Ortega (9), Guillem Arcos (-), Díaz (0), Galán (16), Mendiola (0)