CAT |

CRÒNICA & POST PARTIT | ICG FORÇA LLEIDA 65 – 69 DELTECO GIPUZKOA BASKET

Partit disputat en la nit del divendres 23 de Novembre en el Barris Nord entre el ICG Força Lleida i el Delteco Guipúscoa Basket per la Jornada 10 de la Lliga Leb Or

El partit comença amb intensitat on els de Jorge Serna se’ls nota el treball realitzat tota aquesta setmana en el bloc mental i deixen enrere el partit anterior contra Granada amb un públic lliurat des del primer minut donant suport i amb un Delteco Guipúscoa que ve també amb ànsies de victòria, cap dels dos equip anota cap punt passat els 2 primers minuts

Tot el primer quart segueix amb una intensitat que cap dels dos equips s’arriba a veure amb claredat cap superioritat contra l’altre acabant el primer quart amb el marcador de 16-18

L’inici del segon quart comença diferent amb un gipuzka amb un parcial de 0-7 escapant-se 16-25 i Jorge Serna parant el partit demanant temps mort, reaccionant després escurçant la distància en un 23-28 i creant un temps mort de l’equip gipuzkoà després del primer triple dels locals del partit per part de Marc Martí.

El partit segueix amb una intensitat en el qual cap dels dos equips escapant-se, però és després d’un espectacular Steve Santa Ana amb una esmaixada i seguidament d´un triple aconseguint que el Força Lleida estigui per davant en el marcador amb un 34-33 mancant 2:40min per al descans, els de Marcelo demanen temps mort. Després del temps mort el partit no canvia molt i segueix el canvi titànic dels dos equips acabant per al descans amb el marcador igualat en 37 a 37.

L’inici del 3r quart no hi ha canvi de cap mena jugant amb intensitat els dos equips i pujant a poc a poc en el marcador, quedant a la meitat del quart en uns 42 – 44. El temps segueix i cap dels dos equips mostra cap símbol de cansament, arribant al final del 3r quart amb un marcador de 53-54 a favor dels de Guipúskoa

L’inici de l’últim quart comença amb una lluita en el qual el cansament no sembla afectar els de Guipuskoa encara porten poques rotacions i molts jugadors amb més de 20min jugant. Però el Força Lleida continua atacant just darrere del Guipúscoa jugant al seu estil, en cap moment s’escapa el Guipúskoa mancant 5min d’acabar el partit i amb només 1 punt de diferència.

A falta de 3min del final del partit, amb un marcador de 59-64 la pressió fa que Jorge Serna demani un temps mort en veure que l’equip li costa entrar en el partit i al veure que els propis jugadors la baixada de rendiment pel cansament jugant contra un gran equip. Però després dels temps morts el partit segueix igual, amb un continu atac fort dels visitants i amb una alta tensió que acaba decidint el partit en el final 65-69.

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24