CAT |

CRÒNICA & POST PARTIT| Chocolate Trapa Palencia 89 – 87 ICG Força Lleida

El ICG s’ha quedat a les portes d’una nova victòria a casa del Chocolates Trapa Palencia per un triple impossible del jugador Simas Jasaitis en l’últim segon quedant el resultat en 89 a 87 a favor dels palentins.

El partit ha començat amb el ICG Força Lleida jugant fort des de la rotació amb tirs de Chapela i Feliu, avançant-se en el marcador. Però Palència ha sabut reaccionar amb Bader i la seva ratxa de triples posant el marcador al final del primer quart en uns atapeïts 22-23 a favor del Lleida.

La segona part s’ha iniciat amb una nova rotació de jugadors on descansa Stutz i Serna fa sortit Shaquille Cleare, i també surt Steve Santa Ana en el qual entre els dos han pogut aguantar tot l´envestida del Palència amb un Jordi Grimau i un Simas Jasaitis molt acertats en punteria, acabant en el descans en igualadísim 52-51.

Després del descans s’ha viscut un dels moments més importants per a l’equip, que ha estat la sortida a pista de Fernando Sierra, que tornava després de la llarga lesió de lligaments creuats després de casi 10 mesos, en el qual ha pogut jugar a pista diversos minuts. Mentrestant, el partit ha anat continuant entre un estira-i-arronsa tant per l’equip local com el ICG Força Lleida a base de la valentia dels dos equips atacant i buscant el rebot sense acabar d´aclarir qui seria el guanyador.

L’últim quart s’ha viscut ja els moments tibants de la lluita entre un Agustí Sans i Steve Santa Ana en el tir de 2 i un magnífic Stutz i lluitant per a contrarestar a Larsen, Jasaitis i els triples de Vecgavars i Bader on, al final, quan el partit semblava sentenciat a favor del ICG Força Lleida amb un 86-87 a falta de menys de 2 segons per a acabar el partit, un triple impossible de  Simas Jasaitis sobre la botzina va donar la victòria als locals amb el resultat final de 89-87.

El pròxim partit partit serà en el Barris Nord el dimecres 30 d’octubre a les 20.30h

Podeu veure les estadístiques finals i escoltar el post-partit de Jorge Serna a continuació