CAT |

CRÒNICA J22 | Chocolates Trapa Palencia 81 – 77 ICG Força Lleida

El Força Lleida ha perdut fora de casa davant el Chocolates Trapa Palencia per 81-77 al partit corresponent a la jornada 22 de la Lliga LEB Or.

El partit ha començat amb un Chocolates Trapa Palència superior a l’ICG Força Lleida. L’equip lleidatà ha començat el 1Q amb una defensa tova que ha permès al Palència estar per sobre al marcador. Jorge Serna ha sol·licitat temps mort per aturar la bona ratxa dels locals, que al minut 6 gaudien d’un parcial de 19-9. Després del temps mort, l’equip de Carles Marco aconseguia la màxima diferència del partit (+15), però els taronges reaccionaven a partir d’una bona defensa de Chapela i Obi Kyei. En atac, dos triples de Turner i Chapela retallaven la distància deixant el marcador al final del quart en 30-22.

Comença el 2n període amb un marcador igualat per part dels dos equips. L’ICG Força Lleida intenta igualar el marcador amb tirs molts precipitats davant d’un Palència que elabora més les seves ofensives. Els dos entrenadors s’han vist obligats a demanar temps mort per la manca d’encert de tots dos equips, i després del temps mort l’ICG Força Lleida ha retallat en el marcador reduint la diferència a 9 punts. Serna s’ha vist obligar a canviar a l’interior Massine Fall* a causa de les molèsties que arrossega des d’unes setmanes enrere. Durant els darrers minuts el marcador no ha variat, les defenses i el poc encert han sigut la tònica dominant durant aquest període. El quart ha finalitzat amb l’electrònic indicant 42-31 per Chocolates Trapa Palencia.

L’ICG Força Lleida inicia el 3r quart buscant retallar en l’electrònic amb un bon joc col·lectiu per trobar jugadors alliberats. L’equip lleidatà aprofitava la situació d’aquest quart per anotar un seguit de triples per part de Chapela i Djuran, reduint la diferència a -7. La bona defensa dels de la Terra Ferma i l’encert de Chapela, Stutz i Obi Kyei han obligat a l’entrenador local a sol·licitar temps mort a falta de 3 minuts pel desenllaç del quart. Una gran jugada al contraatac que neix amb un barret de Stutz i que Kyei acaba culminant en cistella donava ales l’equip, que aconseguia reduir la diferència a un sol punt després d’arribar a perdre per onze durant el quart. El 3r quart ha conclòs amb el marcador 63-59 pels de Palència.

L’inici de l’últim quart arrenca amb males decisions i problemes per anotar per part dels dos equips. Els 7 punts de diferència per part del Chocolates Trapa porten a Serna a demanar temps mort. A partir del cinquè minut de quart, els dos equips han recuperat l’encert i hem vist un intercanvi de cistelles on la figura de Djuran s’ha fet valer. El resultat ha estat molt igualat fins a arribar al darrer minut. Els lleidatans han acusat el dur parcial del primer quart, veient-se per darrere en el marcador en tot moment. Tot i això, l’ICG Força Lleida ha mantingut les seves opcions fins al darrer minut. Un darrer llançament de Djuran des de 6’75 donava als homes de Serna una darrera opció per forçar la pròrroga, però els locals han sabut gestionar la seva avantatja. El marcador final ha estat 81-77 per Chocolates Trapa Palencia.

*Aviat s’informarà sobre la lesió

Jugador més valorat de l’equip i màxim anotador: Eric Stutz (25v i 18p)

Anotadors ICG Força Lleida: Turner III (11), Djuran (11), Chapela (6), Feliu (2), Mbaye (9) Stutz (18), Steel, Lafuente, Fall (4) Quintela (5) Kyei (11)

Fotografía realitzada per Palència Basket

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24