CAT |

CRÒNICA J20| Retabet Bilbao Basket 81 – 70 ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida ha perdut a la pista del Retabet Bilbao Basket per 81-70 en un partit igualadíssim durant els primers 35 minuts de partit en l’encontre corresponent a la jornada 20 de la Lliga LEB Or.

Inici frenètic al Bilbao Arena entre el Retabet Bilbao Basket i l’ICG Força Lleida. Joc ràpid i bones conexions entre els jugadors de Lleida, que mostraven un gran joc col·lectiu. Eric Stutz dominava sota les dues cistelles, amb 5 rebots defensius en els primers 10 minuts i anotant des de sota cistella gràcies a les assistències de Djuran i Steel. L’electrònic seguia sumant per la banda lleidatana i es posava a +5 gràcies als triples de Quintela i Djuran i el 1Q finalitzava 17-22.

Retabet Bilbao Basket arrencava el segon quart amb 2 triples seguits que obligava a Jorge Serna a demanar TM. Quan els locals es posaven 5 per sobre, l’ICG Força Lleida reaccionava i apretava en el marcador, sense donar aire al rival. Els de taronja han tingut uns minuts d’indecisió i de poc encert davant un gran Bilbao que apretava en defensa i estava molt fi des de la línia de 6’75. Els locals aprofitaven la situació per posar la màxima distància en l’electrònic (+7). Adrián Chapela anotava de 3 per seguir en el partit i Alex Mumbrú demanava temps mort per aturar abans d’hora que l’ICG Força Lleida tornés a posar-se per davant. tot i així, s’anava al descans amb un 45-39 al lluminós on tot estava per decidir.

Inici travat dels dos equips en el 3Q, amb imprecisions, pilotes perdudes… Stutz seguia fent la seva feina en el rebot ofensiu i defensiu i obria les portes als seus companys per retallar distàncies i situar-se un per sota. Retabet Bilbao afilava el seu tir des de la línia de 6’75 i obligava a Jorge Serna a demanar TM. Els locals posaven la màxima (+11) i els de taronja buscaven tornar al joc i al bon ritme de l’equip. El 3Q finalitzava 63-55.

Ha costat a l’ICG Força Lleida anotar i generar bones jugades i tirs en l’inici del 4Q i això ho ha aprofitat el Retabet Bilbao Basket per posar la màxima diferència (+13) en el lluminós amb un triple net dels locals. Bilbao ampliava la distància des de la línia del TL. Però l’ICG Força Lleida no abaxiava els braços i reduïa a 9 la distància en l’electrònic en un partit lluitat i intens. El partit s’ha trencat ens els últims 5 minuts de partit quan, els equips volien jugar ràpid però l’efectivitat en el tir s’ha decantat de la banda local per posar el 81-70 final

Jugador més valorat de l’equip i màxim anotador: Sergi Quintela (28v i 18p)

Anotadors de l’equip: Turner III (6) , Djuran (6), Chapela (8), Feliu (8), Stutz (11), Steel (2), Lafuente, Fall (6) Quintela (18) i Kyei (5).