CAT |

CRÒNICA J19| IGC Força Lleida 80 – 58 CB Prat

Bon partit de l’ICG Força Lleida que, enfront el CB Prat, ha aconseguit la 10a victòria per 80-58, en un partit en el equip local s’ha mostrat concentrat i dur.

L’ICG Força Lleida ha començat bé el partit dominant en el joc i en el marcador del Bçarris Nord. Miki Feliu estirava del carro a l’equip negre amb 5 punts de bon inici. Els locals s’han situat a +6 en l’electrònic, fet que ha obligat al CB Prat a demanar el primer TM del partit. La breu aturada no ha servit als de blanc per retallar la distància i l’ICG Força Lleida ampliava el su marge a 10 punts (13-3). Els de la Terra Ferma no afluixaven la corda i mantenien una còmoda distància en el lluminós. El CB Prat intentava posar-se en el partit amb 2 triples però el primer quart ha acabat amb domini lleidatà per 22-14

Bona dinàmica de l’equip en l’inici del segon quart. Ablaye Mbaye dominava en el rebot defensiu amb 2 taps, Miki Feliu era el rei dels triples i uns atents Quintela i Stutz segellaven el bon inici de l’equip. El CB Prat no trobava l’encert i els costava enganxar-se en el partit però l’equip visitant ha reaccionat al final del segon quart amb 2 triples. Jorge Serna demanava TM per aturar la ratxa i un ICG Força Lleida molt atent acabava el segon quart amb una trepidant jugada entre Turner, Quintela i Stiutz i sumaven dos punts en el marcador per anar al descans amb un 44-26 en l’electrònic.

Segueix la bona dinàmica de l’ICG Força Lleida en l’inici del 3Q. Chapela encistellava des de la l’inia de 6’75. Stuitz dominava sota cistella amb una bona defensa i anotador. Els de negre mostraven una defensa ferma que els ha portat a dominar en el lluminós i agafar embranzida per a distanciar-se més del rival i arribar als +25. Dani Miret demanava TM després d’un triple de Djuran que posava el 56-30. Igual que en el primer quart, el CB Prat reaccionava a les acaballes del 3Q i s’anava als últims 10 minuts amb el marcador 61-46.

L’actuació de ICG Força Lleida en el 4Q ha acabat amb les esperances de l’equip visitant. El joc interior dels homes de Jorge Serna s’ha mostrat efectiu sota cistella i rocós en defensa, liderat per Eric Stutz i Ablaye. El CB Prat no abandonava el partit, malgrat que l’equip de ponent es mostrava ràpid i efectiu, amb un Turner III i Quintela àgils tant en atac com en defensa.  Finalment, l’equip lleidatà s’imposava per 80-58  i aconseguia la desena victòria de la temporada.

Jugador més valorat de l’equip i màxim anotador: Eric Stutz (28v i 19p)

Anotadors de l’equip: Turner III (6) , Djuran (3), Chapela (7), Feliu (13), Ablaye (13), Stutz (19), Steel (2), Lafuente , Fall (3) Quintela (7) i Kyei (7).

Escolta les declaracions post partit de Jorge Serna:

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24