CAT |

CRÒNICA J.34 |ICG Força Lleida 84-86 Real Betis Energia Plus

L’ICG Força Lleida ha perdut davant el Real Betis Energia Plus per 84-86 en l’últim partit de la Lliga LEB Or.

Inici de partit molt intens amb l’ICG Força Lleida posat-se per devant en el marcador gràcies a l’encert de Shaq, obi i Miki Feliu. Vital Obi en el rebot defensiu que recuperava les pilotes errades del Betis i les jugades finalitzaven sumant en l’electrònic. Curro Segura demanava el 1r temps mort del partit després d’una cistella del capità Miki Feliu que posava el 13-6 en el lluminós. a la represa, els andalusos posaven un parcial de 0-4 però els de la Terra Ferma no perdonaven amb esmaixada d’Obi, Djukan entrant fins a la cuina per anotar i Shaq providencial i posar el 17-10. Els darrers tres minuts el primer quart han servit al Real Betis per despertar i retallar les distàncies. Djukan molt atent robant la pilota al rival i aconseguint que Feliu anotés de 3 deixant un marcador de 23-21.

Inici del segon quart molt igualat al marcador. Real Betis aconsegueix igualar el marcador dos minuts després de començar el quart (28-28), però les bones accions defensives de Steel, Kyei i Lafuente aconseguien frenar a l’equip visitant, al costat dels seguits de triples de Djuran que feien que l’equip local recuperés distància a l’electrònic (36-28). L’embranzida no acabava aquí, després d’aconseguir un parcial de 21-13, Djuran aconseguia anotar dos triples més que posaven al Barris Nord d’empeus. Jorge Serna demanava un temps mort als últims segons del quart per a preparar l’última jugada, però el marcador ha finalitzat 49-38 pels locals.

A l’inici del tercer quart, Shaq ha fet una assistència a Djuran que torna a anotar un triple, posant a l’ICG Força Lleida 14 punts per sobre, màxina diferència del partit fins ara. Miki Feliu aconseguía iguarlar el parcial de 10-10, pero els sevillans intentavan retallar les distàncies al marcador reduint el marge. Mentre que l’equip de Jorge Serna estava errat en encerts, les bones defenses per part de l’equip lleidatà intentavan mantenir la distància davant d’un Betis que no era capaç d’entrar en el partit. El quart ha finalitzat amb un resultat de 68-58.

Real Betis ha començat amb una forta embranzida el darrer assalt, però l’ICG Força Lleida no s’aturava i els punts arribaven de la mà de Shaq, mantenint la distància al marcador (74-64). El tap de Shaquille, seguit d’una cistella de Obi Kyei, han fet que l’equip visitant demanés temps mort. Tot i l’aturada del cronòmetre, el Real Beti seguia sense entrar en el partit, però la defensa en zona dels homes de Francisco Segura ha canviat aquesta tònica. L’ICG Força Lleida ha començat a tenir problemes per anotar. La forta defensa dels visitants els ofegava i no trobaven tirs alliberats. Amb el marcador 83-82, l’ICG Força Lleida no ha estat capaç d’anotar i, a falta de 3 segons, Enechionyia ha anotat un tir de 3 que ficava el 84-86 definitiu en l’electrònic.

L’ICG Força Lleida tanca la temporada en 11a posició amb un balanç de 16 victòries i 18 derrotes.

Jugador més valorat de l’equip: Miki Feliu (20v)

Màxim anotador de l’equip: Filip Djuran (21p)

Anotadors ICG Força Lleida: Kyei (14), Bergadà, Djuran (21), Chapela (2), Badal (14), Mbaye (5), Stutz (2), Steel (6), Lafuente, Cleare (18), Djukanovic (2)