CAT |

CRÒNICA J.33 |Carramimbre CBC Valladolid 79-58 ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida ha perdut davant el Carramimbre CBC Valladolid per 79-58 al partit corresponent a la jornada 33 de la Lliga LEB Or.

El primer dels quatre assalts ha començat amb un intercanvi de cistelles entre tots dos equips on Djuran i Shaquille Cleare han liderat l’equip de la Terra Ferma. Per part dels locals, Aboubacar ha trobat la cistella lleidatana amb molta facilitat fins l’entrada de Ablaye Mbaye al minut 3 de partit. Tot i la insistència dels entrenadors per tancar línies en defensa, l’intercanvi de cistelles s’ha perllongat durant els 10 minuts de quart, que ha finalitzat amb els locals liderant el marcador per 3 punts: 20-17.

L’inici del segon quart ha començat amb una forta embranzida dels homes de Paco Garcia. Un parcial de 7-0 en el primer minut ficava el 27-17 al marcador i l’ICG Força Lleida no trobava el seu lloc a la pista. El parcial dels locals s’ha ampliat fins al 15-2, amb un resultat de 35-19. Al zenit del període, Serna ha aturat el cronòmetre i els de negre, amb més orgull i esforç que joc, han retallat distàncies en l’electrònic. En els darrers 3 minuts de joc, els jugadors de l’entitat lleidatana han aconseguit un parcial de 4-10 on Djuran i Feliu lideraven les ofensives i Mbaye s’apoderava dels rebots defensius. La primera meitat del partit ha conclòs amb el marcador 39-29.

L’ICG Força Lleida ha començat el 3Q endollat, movent bé la pilota i dificultant les cistelles als locals. Djuran i Chapela s’encarregaven d’augmentar l’anotació dels homes de Serna, mentre que Aboubacar no tenia tanta facilitat per apropar-se al cèrcol lleidatà. Els locals, a partir del minut 3, s’han apoderat del ritme del partit. L’equip de Valladolid ha respost a les primeres cistelles dels visitants amb un parcial de 10-2, situant el 52-40 al seu favor. Aquest resultat obligava a Jorge a demanar temps mort. Després del temps mort, l’ICG Força Lleida no aconseguia reaccionar al resultat desfavorable i només els punts de Stutz els han permès seguir vius en l’encontre. El marcador a falta dels darrers 10 minuts de partit ha estat 61-48.

El darrer quart de l’encontre ha començat amb un parcial de 10-4 pels locals. Els de negre no han estat capaços de tornar al partit i l’intercanvi de cistelles no els ha afavorit. Carramimbre Valladolid ha seguit sumant punts de la mà de Aboubacar, Torres i De la Fuente i feia impossible qualsevol reacció dels visitants, que ho han seguit intentant sense èxit gràcies a les grans defenses dels jugadors de vermell. El partit ha perdut intensitat en els darrers minuts a causa de la gran diferència que reflectia el marcador. Tot i això, els jugadors de l’ICG Força Lleida ho seguien intentant sense obtenir recompensa. La gran defensa dels locals s’ha sobreposat a les jugades d’atac dels de Serna. El 4Q ha finalitzat amb el marcador 79-58 pels locals.

L’ICG Força Lleida suma la segona derrota consecutiva (16V-17D). L’equip tancarà la temporada al Barris Nord contra el Real Betis Energia Plus, líder de la categoria LEB Or.

Jugador més valorat de l’equip: Stutz (24v)

Màxim anotador de l’equip: Stutz (15)

Anotadors ICG Força Lleida: Bergadà, Djuran (10), Chapela (3), Badal (5), Mbaye (6), Stutz (15), Steel, Lafuente, Cleare (8), Djukanovic, Kyei (11)

Ja pots escoltar la roda de premsa post partit de Jorge Serna:

Fotografia realitzada per Sergio Borja.

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24