CAT |

CRÒNICA J.18| Iberojet Palma 85 – 57 ICG Força Lleida

Mal partit de l’ICG Força Lleida a Son Moix on no ha pogut aconseguir la victòria davant un Iberojet Palma molt intens en atac i defensa.

L’encontre ha arrencat amb pocs punts a Son Moix en un partit que ni Iberojet Palma ni ICG Força Lleida trobaven el seu lloc sobre la pista. Els locals han estat els primers en reaccionar, amb una bona defensa i efectius en el rebot defensiu, una tònica que han mantingut durant tot el partit. Els locals es posaven +6 en l’electrònic passats els 5 primers minuts de partit. Un triple de Stutz i 2 punts d’Mbaye posaven L’ICG Força Lleida un per sota en l’electrònic i, quan l’Iberojet Palma semblava que tornava a escapar-se en el marcador, Djuran de 2 anotava en l’última jugada i posava el 21-18 al final del primer quart.

L’ICG Força Lleida es posava per davant en el lluminós de manera ràpida en l’inici del 2Q però Iberojet Palma estava molt efectiu i tornava a recuperar l’avantatge. Jorge Serna demanava el primer TM del partit estant 6 per sota però els locals estaven encertadíssims des de totes les posicions de tir i molt forts en defensa i seguient ampliant la seva distància. Els de la Terra Ferma intentaven crear ocasions d’atac però l’Iberojet Palma tallava qualsevol intent de jugada dels de taronja. Serna tornava a demanar TM amb -12 en l’electrònic (36-24) quan faltaven 3 minuts per al descans però poca cosa canviaria en la dinàmica del quart i el marcador finalitzava 42-26 per anar als vestidors.

I l’encert s’ha mentingut tota aquesta segona part de la banda local. Res a canviat en un Iberojet Palma que no ha desconectat durant el descans, molt d’endollat i anant 22 per sobre gràcies a 2 triples de Bivià en 1 minut. L’ICG Força Lleida no estava còmode i no tenia l’encert i els locals ho aprofitaven, agafant embranzida en el marcador gràcies a jugades de contraatac, un defensa forta i amb el rebot a les seves mans. Chapela desencallava el marcador visitant amb un triple després de 4 minuts sense anotar i s’anava 64-35 als últims 10 minuts.

Igual ha anat la recta final del partit. Palma mantenia una velocitat intensiva i anotava tots els tirs que tenia a les mans, mentre que als de taronja no els sortien les jugades i erraven en el tir des de totes les posicions. Els minuts passaven i els balears tenien el partit a les seves mans. Als homes de Serna només els quedava lluitar per l’average, tenint en compte que el partit al Barris Nord va acabar +20 favorable al Lleida. Però el Palma no anava a perdonar-ne ni una i s’ha endut el partit amb 85-57 en el lluminós.

Jugador més valorat de l’equip i màxim anotador: Robert Turner III (11v i 16p)

Anotadors de l’equip: Turner III (16) , Djuran (5), Chapela (5), Feliu (4), Ablaye (2), Stutz (7), Steel (2), Lafuente (4), Fall (5) Quintela (7) i Kyei.

Escolta les declaracions post partit de Jorge Serna:

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24